Voordelen voor gebouweigenaren

"Tevreden huurders. Minder leegstand. Een betere bezettingsgraad. Dat maakt een gebouw meteen een stuk vriendelijker. Ook als investering."

Als gebouweigenaar wil je dat je vastgoed niet alleen vandaag rendeert, maar morgen nog steeds. Met Truestate kun je technische risico’s beter beheersen. De kosten onder controle houden. Het risico op leegstand minimaliseren. En de bezettingsgraad op peil houden.

Daarmee stelt Truestate asset managers in staat gericht te sturen op een hogere huurderstevredenheid. Want de bezettingsgraad van een gebouw, de waarde van een pand, de financiële prestaties van je totale vastgoedportefeuille… die hangen daar allemaal mee samen.

Huurderstevredenheid

Goede gebouwprestaties zijn een belangrijke factor voor de huurderstevredenheid. Met Truestate krijg je als asset manager meer grip op deze prestaties.

Vastgoedwaarde

Om de waarde van een pand te optimaliseren en de TCO voorspelbaar en beheersbaar te houden is inzicht in de gebouwprestaties essentieel.

Bezettingsgraad

Een belangrijke indicator voor de huisvestingsbehoefte van je huurder. Met Truestate kun je signalen snel oppikken en gebruiken voor pro-actief advies aan huurders.

Portfolio dashboard

Inzicht in de performance van een complete vastgoedportefeuille. Inclusief de mogelijkheid om te benchmarken op verschillende aspecten.

De Triple A Approach in de praktijk: een efficiënt gebouw met een gezonde werkomgeving

Lees de case

Hoe kunnen we jou helpen bij het verhogen van je huurderstevredenheid?

Neem contact op met Joyce om eens van gedachten te wisselen over de mogelijkheden.

Joyce van de Velde