Truestate geeft Smart Buildings een vriendelijk gezicht

Truestate is een initiatief van Croonwolter&dros, een van Nederlands grootste specialisten in gebouwinstallaties en gebouwautomatisering. Ons werkterrein: Smart Buildings, Healthy Buildings of - zoals we ze zelf graag noemen - Friendly Buildings.

"We gaan toe naar zelflerende, adaptieve en vitale gebouwen. Gebouwen die met je mee ademen.”

Marc Hopman, Directeur Revitalisatie Croonwolter&dros

Onze missie

Gebouwen vriendelijk maken door de gebruikers, beheerders en eigenaren van deze gebouwen blijvend de controle te geven. Controle over hun werkomgeving. Controle over de technische gebouwprestaties. En controle over de financiële performance van hun vastgoed.

Onze ambitie

In 2025 willen we 12 miljoen vierkante meter gebouw in Nederland naar tevredenheid onder controle van Truestate gebruikers hebben gebracht. Waarmee we een grote bijdrage leveren aan de duurzaamheidsambities op het gebied van de gebouwde omgeving.

Onze kernwaarden

Helder

Wij streven naar langdurige strategische partnerships, gebaseerd op transparantie en wederzijds vertrouwen. We zijn duidelijk over onze dienstverlening en open over onze tarieven. Een prestatiecontract met garanties: hoe helder wil je het hebben?

Verbindend

We bundelen data van verschillende sensoren en uit verschillende systemen op één, integraal platform. En we brengen professionals uit allerlei disciplines bij elkaar om voor jouw gebouw de beste oplossing te vinden.

Vernieuwend

Innovatie is al 140 jaar het bestaansrecht van Croonwolter&dros. En ook Truestate is het resultaat van onze vernieuwingsdrift. We runnen Truestate als een startup. Blijven we zelf wendbaar van. En houden we jouw organisatie ook wendbaar mee!

Onze naam

TRUE staat voor transparant en accuraat. ESTATE staat voor onroerend goed. En STATE staat voor de status van je gebouw. Kortom: realtime inzicht in de status van je gebouw. Controle over de staat van je gebouw. En de mogelijkheid om actie te ondernemen op basis van de status van je gebouw. Nu én voor de lange termijn.

Een vriendelijk gezicht

Wij geven Smart Buildings een vriendelijk gezicht. Want we redeneren niet alleen vanuit onze technologie. En ook niet alleen vanuit het gebouw. Maar vooral vanuit de behoeften van gebruikers, beheerders en eigenaren in relatie tot het gebouw en de technologie.

De Triple A Approach in de praktijk: een efficiënt gebouw met een gezonde werkomgeving

Lees de case

Meer weten over truestate?

Neem contact op met Joyce.

Meer weten over Truestate?

Joyce van de Velde