Voordelen voor gebouwbeheerders

"Inzicht in de gebouwprestaties. Grip op het energieverbruik. De kosten onder controle. Dat maakt een gebouw meteen een stuk vriendelijker."

De bezettingsgraad. De energieprestaties. De schoonmaak. Met Truestate kun je het gebouwbeheer op alle fronten optimaliseren. Compliant met klimaatdoelstellingen en wettelijke regelgeving.

Als facilitair manager hoef je niet langer beslissingen te nemen op basis van aannames, maar kun je sturen op basis van data en feiten . Een greep uit de voordelen van het Truestate platform:

Energieprestaties

Inzicht in optimalisatiemogelijkheden aan de hand van actueel en historisch verbruik. Per verdieping, per pand of over een hele vastgoedportefeuille.

Gebouwefficiency

Hoe presteren je gebouwinstallaties? In termen van kosten, maar ook als het gaat om comfort en beleving. Nuttige data voor facilitaire keuzes.

Externe databronnen

Denk aan de inzet van verwarming op basis van de weersvoorspellingen. Truestate brengt de verschillende databronnen samen zodat op basis hiervan de juiste keuzes kunnen worden gemaakt.

Planbaar onderhoud

Of zelfs predictive maintenance. Met data gedreven planbaar onderhoud beperk je de verstoring van operationele processen tot een minimum.

Comfort control

Beter inzicht in gewenst en beleefd comfortniveau, door klachten en wensen van gebruikers te koppelen aan objectieve data.

Dynamische schoonmaak

Op basis van realtime informatie over het gebruik en de bezetting van ruimtes.

De Triple A Approach in de praktijk: een efficiënt gebouw met een gezonde werkomgeving

Lees de case

Hoe kunnen we jou helpen bij het optimaliseren van je gebouwbeheer?

Neem contact op met Joyce om eens van gedachten te wisselen over de mogelijkheden.

Joyce van de Velde